Endelig er Holmes and the Stolen Stones her – spill den norske spilleautomaten her nå, slå ut håret og vinn masse penger

Nå har du muligheten. Holmes and the Stolen Stones er en spillemaskin på nett som kan sende deg til drømmeland! Spillmaskinen gir deg gode vinnersjanser og alle tiders design som helt klart vil passe for deg. Yggdrasil Gaming står for programvaren, og har vist mer enn en gang at de er blant de beste i bransjen. Nå har de gjort det igjen, og du kan glede deg til lang tid med spenning.

Få feelingen, og sett i gang og vinn penger med Holmes and the Stolen Stones

Holmes and the Stolen Stones ble lansert i 2015, og viser deg hvor moro det faktisk kan være med norske spilleautomater.

Som vi vet kan nettautomater fra Yggdrasil Gaming by på masse spenning. Holmes and the Stolen Stones har et supert Sherlock Holmes-tema, noe som gir artige farger og symboler, og sørger for at spilleautomaten er fjong og behagelig å se på. Med 5 hjul og 20 blir det ikke forstyrrende å følge med, men du slapper av og kan heller bruke tiden på å kose deg. Bare len deg tilbake og se hjulene spinne.

Prøv Yggdrasil Gaming helt gratis her

Og ikke nok med det, på Holmes and the Stolen Stones har du muligheten til å vinne gratis spinn, og dermed vinne penger uten risiko. Med en såpass erfaren produsent som Yggdrasil Gaming vet du at du får det du er ute etter, og Holmes and the Stolen Stones leverer som forventet Maskinen har følgende funksjoner:

Maksimalinnsatsen er satt til 0.01 – 15, så her kan du få mye spill for pengene!

Holmes and the Stolen Stones
Wild Witches spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Wild Witches
Hound Hotel spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Hound Hotel
Fruit Cocktail 2 spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Fruit Cocktail 2
Fruit Case spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Fruit Case
Dolphin Quest spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Dolphin Quest