Endelig er Ultra Hot Deluxe her – prøv online casino her nå, koble av og vinn masse penger

Nå har du muligheten. Ultra Hot Deluxe er en norsk automat på nett som kan sende deg til drømmeland! Spillmaskinen gir deg gode vinnersjanser og alle tiders design som helt sikkert vil falle i smak. Novomatic står for programvaren, og har vist rett som det er at de vet hva de driver med. Med Ultra Hot Deluxe har de gjort det igjen, og du kan fryde deg over masse action og spenning.

Få feelingen, og sett i gang og vinn penger med Ultra Hot Deluxe

Ultra Hot Deluxe ble lansert i 2008, og viser deg hvor gøy du kan ha det med – besøke dette nettstedet: spilleautomater online .

Som alltid kan automater fra Novomatic by på masse spenning. Ultra Hot Deluxe har et innbydende frukt-tema, noe som gir søte farger og symboler, og sørger for at automaten er morsom og behagelig å se på. Med 3 hjul og 5 blir det ikke kaotisk å følge med, men du slapper av og kan heller bruke tiden på å kose deg. Bare len deg tilbake og se hjulene spinne.

Prøv Novomatic helt gratis her

Og det stopper ikke der, på Ultra Hot Deluxe har du muligheten til å vinne gratis spinn, og dermed vinne penger uten risiko. Med en såpass erfaren produsent som Novomatic vet du at du kan stole på produktet, og Ultra Hot Deluxe leverer selvfølgelig Maskinen har følgende funksjoner:

Maksimalinnsatsen er satt til 0.02 – 0.5, så her kan du få mye spill for pengene!

Ultra Hot Deluxe
Wild Witches spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Wild Witches
Hound Hotel spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Hound Hotel
Fruit Cocktail 2 spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Fruit Cocktail 2
Fruit Case spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Fruit Case
Dolphin Quest spilleautomater pa Spilleautomateraz.com
Dolphin Quest